Älä osta kiinalaisia kopioita, ne eivät toimi todellisessa hätätilanteessa!

Haluamme varoittaa kaikkia LifeVac-väärennöksistä. Surullista, mutta totta, kiinalaisia kopioita on liikenteessä ja niiden valmistajat ovat varastaneet patentoidun mallimme ja valmistavat väärennöksiä Kiinassa huonoilla materiaaleilla ja ilman säädöksiä.

Me Emme ole sidoksissa millään tavalla näihin väärennettyihin tuotteisiin ja emme suosittele kenenkään niitä ostamaan. Ne EI yksinkertaisesti toimi.

Nämä Kiinassa valmistetut laitteet  voivat olla erittäin vaarallisia, koska ne eivät ole EU:n säädösten mukaisia ja niitä ei ole testattu riippumattomissa tutkimuksissa. Tämän vuoksi toiminta hätätilanteessa saattaa epäonnistua.

Kuinka tunnistat kiinalaisen väärennöksen?

Suojellaksemme asiakkaitamme ostamasta väärennettyä ja mahdollisesti tehotonta tuotetta, olemme listanneet tärkeimmät merkit, jotka osoittavat väärennetyn LifeVac…

Useimmat kiinalaiset kopiot ovat saman muotoisia kuin LifeVac, mutta väri on eri, usein vihreä.

Ole varuillasi! Jotkin väärennökset ovat keltaisia, mutta kooltaan paljon pienempiä, eikä niissä ole yksisuuntaista venttiilijärjestelmää, kuten oikeassa LifeVacissa.

Vasemmalta oikealle: pieni keltainen väärennös, vihreä väärennös (molemmat valmistettu Kiinassa) ja oikea LifeVac (valmistettu EU:ssa)

Väärennetyt LifeVacit ovat erittäin halvasti hinnoiteltuja. Ole varovainen, jos näet tarjouksen, joka näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Väärentäjät käyttävät halvimpia materiaaleja, eivätkä ne  noudata EU-määräyksiä tai suorita laadunvalvontaa.

Jos löydät tuotteen, joka näyttää LifeVacilta, mutta sen hinta on alle 50 €, on se todennäköisesti kiinalainen väärennös. Siksi suosittelemme, että tilaat laitteen suoraan ilman välikäsiä osoitteesta lifevac.eu. Olemme virallinen LifeVac-myyjä ja tarjoamme sinulle 100 % aidon LifeVacin edulliseen hintaan.

Jos joudut väärennetyn LifeVacin uhriksi, suosittelemme, että palautat tuotteen välittömästi ja vaadit rahasi takaisin. Tämän jälkeen ostat aidon laitteen viralliselta verkkosivustoltamme lifevac.eu. Näin voit olla 100 % varma, että sinulla on aito versio, joka todella toimii hätätilanteessa.

LifeVac vs. kiinalaiset kopiot

LifeVac...

✅ on markkinoiden AINOA rekisteröity ja säännelty ilmateiden puhdistuslaite.

✅ on AINOA laite, jonka teho, turvallisuus ja toiminta tapaturmatilanteissa on todistettu useissa lääkealan julkaisuissa.

✅ on AINOA laite, joka on FDZ, MHRA, TGA, HBFB rekisteröity/säännelty ja CE-merkitty/rekisteröity luokan 1 lääketieteelliseksi laitteeksi kaikissa myytävissä maissa.

✅ on AINOA laite, joka on käynyt näiden rekisteröintien ylläpitämiseksi läpi tiukat laatutestit.

✅ on AINOA laite, joka on todistetusti pelastanut tähän päivään mennessä 550 ihmisen hengen!

kiinalaiset kopiot...

❌ valmistettu halpatyövoimalla halvoista materiaaleista.

❌ EI yksinkertaisesti poista ilmateiden tukkeumia.

❌ EI mitään todisteita toiminnasta tai henkien pelastamisesta.

❌ EI käy läpi testejä, joilla laitteen teho voidaan todistaa.

❌ EI ole säännelty missään maassa. EI rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi.

❌ EI CE-merkintää tai rekisteröintiä.

Testasimme toimivatko kiinalaiset kopiot!

Tilasimme muutaman väärennetyn tuotteen, jotta näkisimme miten laitteet toimivat;

Tuotteiden toimitukseen meni kauan. Jouduimme odottamaan viikkoja pakettien saapumista, joten laitteet tulivat todennäköisesti suoraan Kiinasta.

Pakettien ulkonäkö ja kunto jättivät toivomisen varaa…

fefef

Ilman laatikkoa pakkauksen sisältö vaurioituu todennäköisemmin kuljetuksen aikana. Pakettimme saapui useiden vaurioiden kera.

Kiinalaiset kopiot saapuivat ilman pakkausta tai suojaavaa materiaalia. Ilman asianmukaista laatikkoa maski ja imukuppi vaurioituvat todennäköisemmin kuljetuksen aikana eivätkä välttämättä toimi hätätilanteessa.

Vihreää kopiota purettaessa huomasimme, että pohjasta puuttuu ruuvi, jonka löysimme myöhemmin pussin sisältä!

Väärennettyjen tuotteiden pakkauksen sisältö erosi erittäin paljon aidosta LifeVacista. Mukana tulee vain kaksi maskikokoa (pieni ja suuri). LifeVacin mukana tulee vielä kolmas koko,  joka on näiden kahden koon välissä. Tämä on erittäin tärkeää, koska tarvitset maskin, joka sopii täydellisesti tukehtuvan henkilön suuhun.

Paketissa oli myös pieni englanninkielinen ohjelehtinen, joka oli täynnä kirjoitusvirheitä. Näytti siltä, että se oli käännetty suoraan Google-kääntäjällä.

Testin tulokset:

Testasimme kahta eri kiinalaista kopiota ammattitason mallinukella. Tässä tulokset:

Lopputulos

Nämä kiinalaiset valmistajat eivät välitä henkien pelastamisesta, vaan heidän ainoa motiivinsa on ansaita rahaa nopeasti!

Nämä valmistajat varastavat meiltä immateriaalioikeudet ja tuottavat kiinalaisia kopiota halpatyövoimalla halvoista mteriaaleista, eikä tuotteilla ole minkäänlaista laadunvalvontaa. Tuotteita myydään vain murto-osalle aidon LifeVacin hinnalla.

Lopuksi. Haluatko, että rakkaimpasi henki on halvan kiinalaisen kopion varassa, jonka tehoa ei ole millään tavalla todistettu?

LifeVac on ainoa laite, joka todistetusti toimii hätätilanteessa. Laite on säästänyt jo 2351 ihmisen hengen tähän päivään mennessä.

LifeVacilla tärkein asia on turvallisuus ja tehokkuus

Jokainen LifeVac on valmistettu Euroopassa korkealaatuisista materiaaleista ja laitteet käyvät läpi laatutarkastuksen.

Jokainen tilaus toimitetaan hyvin suojattuna ja pakattuna. Toimituksen sisältä löydät LifeVac Home -sarjan tukevassa ja uudelleenkäytettävässä laatikossa.

Jokaisessa LifeVacissa on yksisuuntainen venttiili ja 3 erikokoista maskia. 1 vauvan, 1 lapsen ja 1 aikuisen maski.

Pakkauksessa on vaihe vaiheelta kuvattu ohjelehti sekä kattava käyttöohje, joka sisältää vinkkejä käyttöön hätätilanteessa.

Hanki täältä itsellesi 100% aito LifeVac:

Life-vac.fi on Euroopan suurin virallinen LifeVac-myyjä. Meiltä saat tilattua 100 % aidon ja  alkuperäisen LifeVacin halvimpaan hintaan.

Jokainen LifeVac on manuaalisesti testattu ja valmistettu Euroopassa korkealaatuisista materiaaleista. LifeVac on kaikkien paikallisten ja EU-säädösten mukainen, ja se on lääketieteellisesti todistettu maailman turvallisimmaksi, tehokkaimmaksi ja helpoimmin käytettäväksi hengitysteiden avauslaitteeksi.

Tilaa LifeVacisi osoitteesta life-vac.fi

VINKKI: Säästä pakettitarjouksistamme...osta kaksi ja saat yhden ILMAISEKSI! Suosittelemme, että hankit LifeVacin kotiin sekä matkalle mukaan otettavaksi, jolloin hätätilanteen sattuessa sinä ja perheesi olette aina turvassa. LifeVac on täydellinen lahja pienten lasten vanhemmille.