Tarvitsetko apua?

ota meihin yhteyttä sähköpostilla:
support@life-vac.eu

 

Tai puhelimella:
+32 465 04 17 98

Tukilomake

UKK

Tein tilauksen, mutta en ole saanut vahvistussähköpostia

Jos olet tehnyt tilauksen, mutta et ole saanut sähköpostia tai seurantalinkkiä, tarkista roskapostikansiosi. Ota yhteyttä support@life-vac.eu tai käytä yhteydenottolomakettamme, jos vahvistussähköpostia ei löydy roskapostien joukosta.

Kuinka voin seurata tilaustani?

Voit seurata helposti tilaustasi sähköpostiin lähetetyn seurantalinkin avulla tai antamalla tälle sivulle tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Haluan palauttaa tuotteeni

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta.

Voit palauttaa tuotteen, jos sitä ei ole avattu ja se on samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Tuotteen pitää myös olla käyttämätön, sen pitää olla alkuperäisessä pakkauksessa ja kaikkien merkkien tulee olla paikallaan. Huomatus: maskien tulee olla aina alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessa.

 

Aloita palautus ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@life-vac.eu. Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautusosoitteen sekä ohjeet paketin lähettämiseen. Tuotteita, jotka on lähetetty meille ilman palautuspyyntöä, ei oteta vastaan.

Onko LifeVacin teho lääketieteellisesti todistettu?

Kyllä, LifeVac voi ylpeänä todeta, että se on ainoa hengitysteiden avauslaite, jonka teho on riippumattomasti lääketieteellisesti todistettu Laitteen tehokkuudesta on myös olemassa lääketieteellisiä julkaisuja ja tiivistelmiä.

Kun olen käyttänyt LifeVacia, voinko pestä sen ja käyttää sitä uudelleen?

LifeVac on kertakäyttöinen. Jos olet käyttänyt LifeVacia hengen pelastamiseen, vaihdamme sen ilmaiseksi uuteen.

 • Yhteystiedot


  Life Tools VOF

  Lіеrѕеѕtеееnwеg 87a B1 2520 tunnus

  BE 0788 687 501


  Sähköposti: support@life-vac.eu


  Puhelinnumero: +32 465 04 17 98