Tarvitsetko apua?

ota meihin yhteyttä sähköpostilla:
support@lifevac.eu

 

Tai puhelimella:
+32 465 04 17 98

UKK

Voiko LifeVac painaa tukoksen syvemmälle, kun sitä käytetään?

Ei. LifeVacissa on patentoitu yksisuuntainen venttiili, joka estää tukosta menemästä syvemmälle käytön aikana. Kun painat alas, ilma ei mene maskin kautta ulos, vaan ilma menee ulos venttiilin sivusta. Kun vedät männän ylös, luo laite imun, joka poistaa tukoksen turvallisesti hengitysteistä.

Voiko LifeVac vaurioittaa uhrin keuhkoja?

Ei. LifeVac on riippumattomasti testattu ja sen on todistettu olevan 100 % turvallinen käyttää. Laite luo vain tarvittavan määrän imua, joka tarvitaan tukkeuman poistamiseen. Laite ei aiheuta vaurioita tukehtuvan uhrin keuhkoihin ja kehoon.

Keuhkojen tilavuus on uloshengitettynä 1200 ml ja LifeVacin imutilavuus on 200 ml. LifeVac käyttää imuvoimaa vain sen verran, mitä tukkeuman poistamiseen vaaditaan.

2351 pelastettua henkeä ilman yhtään negatiivista tapausta. Voimme luottavaisesti sanoa, että laitetta on turvallista käyttää.

Onko LifeVacin käytölle lääketieteellistä näyttöä?

Kyllä. LifeVac voi ylpeänä todeta, että se on ainoa hengitysteiden avaus- tai imulaite, joka on riippumattomasti lääketieteellisesti testattu, vertaisarvioitu lääketieteellisissä julkaisuissa ja lääketieteellissä tiivistelmissä, jotka osoittavat laitteen turvallisuuden, tehokkuuden ja pelastetut ihmishenget.

Voiko LifeVacia käyttää useammin kuin kerran?

Kyllä ja ei… LifeVacia voidaan käyttää useamman kerran, jos tukkeuma ei irtoa ensimmäisellä yrityksellä.

LifeVac on kertakäyttöinen laite ja se tulee korvata käytön jälkeen uudella.

LifeVac on käytön jälkeen vaihdettava uuteen:
1. LifeVac voi vaurioitua käytössä. Emme tiedä, missä kunnossa laite on käytön jälkeen.
2. Hygienia- ja turvallisuussyyt. Emme tiedä, miten hyvin laite on puhdistettu käytön jälkeen. Laitteen vääränlainen puhdistaminen voi johtaa laitteen toimintahäiriöihin.

Siksi vaihdamme jokaisen käytetyn yksikön ILMAISEKSI uuteen.

Jos olet hätätilanteessa joutunut käyttämään LifeVacia ja se on pelastanut ihmishengen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen contact@lifevac.eu, niin lähetämme sinulle täytettäväksi pelastetun elämän raportin. Kun raportti on täytetty, lähetämme sinulle maksutta täysin uuden LifeVacin.

Tein tilauksen, mutta en ole saanut sähköpostiin tilausvahvistusta

Jos olet tehnyt tilauksen, mutta et ole saanut sähköpostia tai seurantalinkkiä. Tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos et edelleenkään löydä sähköpostia, ota yhteyttä osoitteeseen support@lifevac.eu, niin saat lisäapua.

Miten voin seurata pakettiani?

Voit seurata pakettia sähköpostissa olevaa seurantalinkkiä klikkaamalla. Jos et löydä sähköpostia, tarkista roskapostikansio, Jos sinulla on tämänkin jälkeen ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Haluan palauttaa LifeVac tuotteita

Ikävä kuulla, että haluat palauttaa LifeVacin. Huomaa, että jos olet törmännyt LifeVac-tuotteeseen halvemmalla muualla, se on todennäköisesti väärennös. Väärennetyt versiot eivät yksinkertaisesti toimi. Lue siitä lisää täältä.

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän ajan tuotteen
vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla:

● Tuotteen pitää olla avaamattomassa paketissa ja käyttämätön.
● LifeVac sinetin pitää olla ehjä.
● Maskeja ei ole avattu.

Voit aloittaa palautuksen ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@lifevac.eu. Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautusosoitteen sekä ohjeet paketin lähettämiseen.

Tuotteita, jotka on lähetetty meille ilman palautuspyyntöä, ei oteta vastaan.

Huomautus: Kaikki palautuslähetykset on lähetettävä Belgian laitokseemme. Asiakas vastaa täysin palautuksen kustannuksista ja turvallisuudesta.

Tukilomake

 • Yhteystiedot


  Life Tools VOF

  Lіеrѕеѕtеееnwеg 87a B1 2520 tunnus

  BE 0788 687 501


  Sähköposti: support@life-vac.eu


  Puhelinnumero: +32 465 04 17 98