Tietoja LifeVacista

Arthur Lih, LifeVacin perustaja ja toimitusjohtaja kuuli naisen itkevän sairaalassa nuoren poikansa kuoleman jälkeen. Kuoleman syynä oli henkitorveen juuttunut rypäle, jota yritettiin irrottaa Heimlichin-otteella tuloksetta. Kun hän kuuli tarinan, hän päätti keksiä laitteen, joka voisi tyhjentää hengitystiet. Näin syntyi LifeVac.

2351 ihmishenkeä pelastettu ympäri maailmaa

LifeVac on keksimisen jälkeen pelastanut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Kreikassa, Espanjassa, Suomessa, Puolassa, Australiassa, Etelä-Koreassa ja monissa muissa maissa useita ihmishenkiä tapaturmaiselta tukehtumiselta, kun tavanomaiset toimenpiteet eivät ole auttaneet.

Tapaturmissa yleisten toimenpiteiden (selkäiskut, Heimlichin-ote ja elvytys) tehokkuus on vain 0-76 %, kun ammattilaiset suorittavat ne oikein ja täydellisessä tilanteessa. Pyörätuolin käyttäjillä luvut laskevat rajusti, koska heille ei voida tehdä Heimlichin-otetta tai selkäiskuja.

Ole aina valmis. Tilaa LifeVac jo tänään.

Pakettitarjoukset. Teet valtavan säästön– kun tilaat useamman kuin yhden. Säilytä LifeVac kotona, autossa, koulussa/töissä, niin sinulla on se aina kun tarvitset.

Tilaa nyt

- Ilmainen vaihto, jos käytät tuotteen -